O femeie însărcinată s-a rătăcit pe un câmp din Orhei. Salvatorii au găsit-o la timp

Noapte de groază pentru o familie tânără din raionul Orhei. Tânăra însărcinată, în vârstă de 20 de ani, s-a rătăcit noaptea pe un câmp în timp ce se întorcea din satul Bolohan spre Berezlogi.
Potrivit departamentului de presă al Serviciul Protecție Civilă și Situație Excepțională, salavatorii din Orhei au fost alertați de către soțul tinerei
Între timp, angajații Direcției situații excepționale Orhei au luat legătura telefonică cu tînăra de  20 de ani, dar întrucât erau condiții de noapte, fiind rătăcită și în panică, dădea repere geografice inexacte.  După mai bine de o oră, tânăra a fost găsită la ceva distanță de satul Bolohan, cu semne de hipotermie.
A fost transportată cu autospeciala salvatorilor pînă la traseu, acolo unde deja anunțat, aștepta un echipaj al Serviciului medical de urgență. Ulterior a fost internată în spital pentru îngrijiri medicale.
Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale atenționează cetățenii să nu pornească la drum de unii singuri în condiții de noapte și temperaturi scăzute, pentru a nu-și pune în pericol viața și sănătatea. Bateria telefonului se recomandă a fi păstrată plină, pentru apelurile de urgență.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

IMG_ALT IMG_ALT IMG_ALT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...