IMAGINI RARE surprinse la Manastirea Tipova. Din cauza gerului cascadele au INGHETAT. VEZI FOTO



Imagini spectaculoase surprinse la Manastirea Tipova. Din cauza temperaturii de minus 20 de grade au inghetat cascadele. Peisajul i-a incantat pe localinici, dar ia cam si speriat deoarece se tem sa nu inghete si ei in case. Aproape fiecare gospodar si-a captusit usile si ferestrele cu plapume. Oamenii au izolat ocolurile si grajdurile pasarilor si animalelor si le dau sa beie apa calda.

                   
In urma gerului de minus 20 de grade s-au format piloni de gheata imensi iar cascadele arata ca niste munti de gheata. Chiar si acum turistii continua sa vina sa admire privelistea. Oamenii din localitate spun ca nu este pentru prima data cand ingheata cascada. Drumul pana la cascade e mai anevoios. Acesta trece prin stanci abrupte acoperite cu gheata. 

Oamenii din localitate se tem insa sa nu le inghete animalele. Ca sa le protejeze de frig ei au captusit usile cu plapume si le hranesc cu mancare calda.


Zapada din ultimele zile le-a dat mari batai de cap autoritatilor. Zeci de drumari imprastie non stop material antiderapant. Totusi, pe drumurile din tara se circula anevoios.





IMG_ALT IMG_ALT IMG_ALT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...